Varovanje zasebnosti

Moja priložnost se zavezuje k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov.
Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo pri poslovanju in uporabi spletnega mesta. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.
 
Spodaj navajamo načine online zbiranja podatkov in njihovega procesiranja:
 
Izjava o varovanju zaupnosti podatkov (zasebnosti)
Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani www.mojapriloznost.si. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.

PIŠKOTKI (ang. COOKIES)
Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik.

Spletna stran si lahko zapomni nekatere vaše odločitve (kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili…) in tudi spremlja število obiskovalcev, vaše klike ter premikanje po strani, zato da lahko stalno izboljšujemo delovanje strani.
 
KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO
Na naših spletnih straneh uporabljamo dve vrsti piškotkov:
1. Piškotki za shranjevanje prednostnih izbir in nastavitev, ki delujejo kot vaš identifikator na strani. Podatkov, ki jih zbiramo s temi piškotkine posredujemo tretjim osebam in jih uporabljamo razen za prilagoditve spletne strani, zgolj še za lastne namene analize in nadaljnih izboljšav vsebin in funkcionalnosti.
2. Piškotki za beleženje in analizo statistik obiska in klikov strani. Za analitične namene uporabljamo tudi orodje Google Analytics.Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti.
Na vseh naših spletnih straneh uporabljamo Google Analytics. Piškotki, povezani s tem orodjem so naslednji:
__utma (trajanje do 2 let)
__utmb (do 1 dan)
__utmc (sejni piškotek)
__utmz (do pol leta)

NASTAVITVE PIŠKOTKOV
Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi spremenite. To storite v nastavitvah brskalnika.,Običajno se sprememba te nastavitve nahaja v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam nastavite katere vrste piškotkov želite blokirati oz. omogočiti. Piškotke lahko tudi zbrišete in sicer preko brskalnika. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov (slika spodaj). Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.
Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov pa lahko spremenite tudi na spodnjih povezavah:


Ali soglašate z uporabo sledečih piškotov?
Piškoti za shranjevanje vaših prednostnih izbir in nastavitev
Soglašam
Ne soglašam
Piškotki za analitične namene
Soglašam
Ne soglašam
            
 
Ker spoštujemo zasebnost, je tako za iskanje kadrov kot ustvarjanje profila potrebna prijava.

Prvič pri nas?

Registracija

Ne?

Prijava