Zakaj si sploh ustvariti svoj profil?

Ustvari si v nekaj preprostih korakih svoj osebnostni profil in z znanjem, katerega imaš in si ga pridobil do sedaj, boš s tem orodjem dejansko dosegel veliko število podjetij, ki pa takšen kader išče! S tem orodjem se ti bo avtomatsko generirala osebna baza s tvojimi podatki, katero boš lahko samo s enim klikom posredoval svoje podatke zainteresiranemu podjetju ali osebi. Preprosto boš vedno imel pri roki svoj CV za morebitne iskalce tvojega profila. Navezal boš tudi stike s prijatelji ali somišljeniki, kateri pa bodo lahko tvoje znanje priporočali in posredovali iskalcem.

Si trenutno zaposlen in bi želel boljšo delovno okolje ali delo v večjem podjetju?

zaposlen
Bi želel boljšo delovno okolje?
 
Seveda lahko kajti z izpolnjenim profilom v našem orodju, te bodo s tvojimi znanji in delovnimi izkušnjami lahko poiskala večja podjetja v tvoji branži. Ponudiš lahko vse informacije o sebi, svojem znanju, izobrazbo ter dosežki in s svojo doseženo delovno dobo, kajti veliki igralci na našem planetu iščejo izkušene delavce ali vodje. S svojimi izkušnjami boš preko našega spletnega portala viden vsem in tudi kontakt bo lahko direkten in nikakor več ne preko posrednikov, kateri za te vrste informacij pobirajo velike provizije.

Si trenutno zaposlen in imaš dodatna znanja, katera bi želel ponuditi ostalim?

Odlična poteza in ideja za prijavo, saj le tako lahko v tem našem širnem svetu najdemo inštruktorja pri predmetih v šolah, ali najdemo dobrega učitelja tujega jezika morda celo učitelja kakšnega instrumenta ali celo varstvo za svojega otroka. Možnosti je veliko in tudi iskalci potrebujemo več dobrih in pravih informacij, katere lahko popolnoma preprosto osebe s tem znanjem objavite v našem portalu mojapriloznost.si. Vabimo Vas, da pokažete in predstavite svoje sposobnosti in dosežke na našem spletnem portalu. Namreč le tako bomo lahko iskalci dobili na enem samem mestu vse informacije in tudi ponudbe za lažje in preprostejše iskanje samih potreb bodisi vašega podjetja, kluba ali osebe, katera potrebuje pomoč ali storitev ali morda kakšno drugo pomoč.
Ne pozabite, da morate pokazati vaše dosežke, če želite opravljati vašo sanjsko delo.
 
Ker spoštujemo zasebnost, je tako za iskanje kadrov kot ustvarjanje profila potrebna prijava.

Prvič pri nas?

Registracija

Ne?

Prijava