SPLOŠNI POGOJI UPORABE

1.Pojmi

Spletni portal Moja priložnost je orodje za izdelavo življenjepisa posameznika in samostojno spletno mreženje, ki je namenjen iskalcem zaposlitve in zaposlovalcem.
Vaš dostop in uporabo portala urejajo splošna pravila, s katerimi morate biti seznanjeni pred uporabo le –tega. Z uporabo portala namreč potrjujete, da ste z navedenimi splošnimi pogoji seznanjeni in vas te splošne določbe tudi zavezujejo.
Pojem uporabnik se nanaša tako na registrirane kot tudi na neregistrirane uporabnike spletnega portala.
Vsa vsebina in smernice uporabe prikazane na spletnem portalu so pravno zavezujoči pogodbeni dogovor med vami uporabniki in spletnim portalom. Z registracijo in uporabo storitev, ki so na voljo na www.mojapriloznost.si se strinjate s pogoji sodelovanja. Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev nudenja storitve in vseh povezanih informacij, od časa do časa v naši lastni presoji s posodobitvijo te objave ali od katerih povezanih informacij. Ti spremenjeni  pogoji pričnejo veljati, ko so objavljeni.
www.mojapriloznost.si, si pridržuje pravico, da po lastni presoji, zavrne, zadrži ali ukine profil posameznika v primeru, da podatki niso resnični oziroma posameznik ne ravna v skladu s splošnimi pogoji.

 

2.Uporaba spletnega portala 

www.mojapriloznost.si je spletni portal, ki omogoča delodajalcem iskanje, vstop in sklepanje dogovorov s ponudniki iskalci zaposlitve, svobodnjaki,… Spletna stran vsebuje funkcije, ki omogočajo iskalcem zaposlitve, strokovnjakom in delodajalcem, da se registrirajo:
 
Delodajalci:
Ustvarite si profil, tako da se registrirate. In spletni portal Vam omogoča prosto in samostojno iskanje v celotni bazi. Samostojno komuniciranje in izbiro primernega kandidata.
 
Iskalci dela:
Ustvarite si profil, tako da se registrirate. Iskalcem zaposlitve nudi spletni portal orodje za izdelavo življenjepisa, uradnega CV-ja, katerega si lahko shranite v svojo bazo ali pa ga kar iz spletnega portala posredujete želenim podjetjem. Spletni portal je podprt z direktnim kontaktom do delodajalca. Smo edini portal, ki omogočamo mreženje brez posrednikov.

3. Registracija

Če želite postati uporabnik in imeti dostop do našega spletnega portala se je potrebno registrirati in si ustvariti profil. Strinjati se morate s splošnimi pogoji sodelovanja in zagotoviti, da so podatki točni, popolni in resnični.

4. Profil

Ko ste registrirani kot spletni uporabnik, si boste ustvarili svoj profil.
Med registracijo, boste morali izbrati uporabniško ime in geslo za svoj profil. Kot registrirani uporabnik, se strinjate, da ste v celoti odgovorni za varovanje in ohranjanje zaupnosti z uporabniškim imenom in geslom, ki ga uporabljate za dostop do spletne strani. Spletni portal se dovoli domnevati, da vsaka oseba, ki uporablja spletno stran z vašim uporabniškim imenom in geslom, ste to vi, ali pa je pooblaščena, da deluje v imenu vas. Strinjate se, da nas nemudoma obvestite, če sumite, da kdor koli nepooblaščeno uporablja vaš profil.

5. Članstvo

www.mojapriloznost.si zagotavlja registriranim uporabnikom več različnih možnosti za članstvo. Razpoložljivost teh možnosti članstva je odvisna od statusa: delodajalec, iskalec dela, kar se določi že ob registraciji.
 
Delodajalci:
Registracija in uporaba spletnega portala iskanja kadra – 100 € / leto +  DDV.
 
Iskalci dela:
Registracija in uporaba spletnega portala mreženja – 10 € / leto + DDV.

 

6. Kako nadgraditi ali obnoviti članstvo?

Svoj profil lahko nadgradite v vsakem trenutku. Vaš datum veljavnosti članstva je viden v vašem profilu. Da se izognete zastaranju oziroma prekinitve članstva lahko v vsakem trenutku podaljšate le to za določeno obdobje. Članstvo se lahko obnovi 2 tedna pred iztekom obdobja. 1 teden pred iztekom boste prejeli opomnik pred iztekom vašega članstva.

7. IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Dolžnost je varovanje vaše zasebnosti. Z vsako informacijo, ki nam jo posredujete, ravnamo z največjo možno skrbnostjo in varnostjo. Obvezuje nas Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, ki preprečujejo neustavne, nezakonite in neupravičene posege v zasebnost in dostojanstvo posameznika pri obdelavi osebnih podatkov.

Zakonska določila, ki jih uporabljamo:
 • Osebni podatki so informacije, ki nam jih posredujete uporabniki. Prevzamemo in shranimo vse informacije, ki ste jih vnesli na naši spletni strani ali ste nam jih posredovali na kakršenkoli drug način. Lahko izberete, da nam določenih informacij ne posredujete.
 • Vse osebne podatke, pridobljene na teh spletnih straneh, uporabljamo zakonito in pošteno.
 • Vaše osebne podatke vnašate prostovoljno in nam tudi dovoljujete njihovo obdelavo.
 • Osebni podatki, ki jih uporabljamo, so ustrezni in po obsegu primerni glede na namene, za katere jih zbiramo in obdelujemo. Ne uporabljamo občutljivih osebnih podatkov, kot so definirani po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.
 • Osebnih podatkov uporabnika (naslov e-pošte, rojstni datum, kontaktni podatki) ne bomo javno objavili na portalu brez soglasja uporabnika. Izvajalec zato priporoča uporabnikom, da svojih podatkov, ki jih ne želijo posredovati naročnikom, ne vključijo v svoj življenjepis oz. jim nastavijo ustrezno vidnost.
 • Vsi uporabniki naših spletnih storitev, ki nam prostovoljno zaupate svoje osebne podatke, imate pravico do vpogleda, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov na način, ki ga omogočajo te spletne strani.
 • Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam z izjemo naročnikov portala, ki imajo vpogled do podatkov, kot jih določi uporabnik. Podatke izvajalec posreduje le v obsegu, v katerem bi bilo to potrebno zaradi posameznega razloga za posredovanje.
 • Vaše osebne podatke zbiramo in uporabljamo za potrebe izvedbe storitev teh spletnih strani, o čemer vas tudi jasno in nedvoumno obveščamo na teh spletnih straneh. Namen uporabe osebnih podatkov je jasno napisan na spletnih straneh, kjer se ti podatki pridobivajo (nastavitev e-obveščanja o prostih delovnih mestih, registracija iskalca zaposlitve, vnos spletnega življenjepisa, prijava na zaposlitveni oglas, registracija delodajalca).
 • Izvajalec lahko uporablja podatke uporabnikov za analizo demografskih značilnosti obiskovalcev portala in za druge analize, ki omogočajo izboljšanje ponujene storitve.
 • Uporabnik dovoljuje izvajalcu uporabo njegovih podatkov za namene pošiljanja periodičnih e-obvestil o aktualnem dogajanju na trgu dela in novostih v storitvah portala. Podatke lahko izvajalec uporablja tudi za namene neposrednega trženja v okvirih storitve podjetja Moje delo s pomočjo vašega poštnega naslova, naslova elektronske pošte, telefonske številke in GSM številke.
 • Vse potrebne identifikacijske podatke o podjetju, ki upravlja spletne strani, dobite na teh spletnih straneh, in sicer v rubriki Kontakt.
 • Po izpolnitvi namena uporabe osebnih podatkov se ti arhivirajo za toliko let, kolikor določajo zakoni, ki urejajo delovanje naših storitev.
 • Piškotki so alfanumerični identifikatorji, ki jih vpišemo na trdi disk vašega računalnika. Uporabljamo jih izključno za vašo identifikacijo, tako da vam ni treba ponovno vnašati istih podatkov pri prijavi in uporabi storitev teh spletnih strani.
 • Avtomatsko beležimo tudi določene anonimne informacije, ki niso v nikakršni zvezi s posamezniki ali posameznicami in so odvisne od načina, kako pregledujete naše spletne strani. Te informacije uporabljamo za interne raziskave, da bi izboljšali naše storitve, za statistične obdelave in iz varnostnih razlogov. Te informacije so nazivi spletnih strani, s katerih se klika na te spletne strani, uporabljen spletni raziskovalec in trenuten IP naslov osebnega računalnika.
 • Zaščite pri vnosu podatkov. Vsi podatki na spletni strani, zlasti v članskem delu, so zaščiteni s posebnimi programskimi orodji. Uporabljamo SSL certifikat (GoDaddy) za zaščito pri prenosu podatkov med lokalnim računalnikom in strežnikom, ki tako preprečuje možnost dostopa tujih oseb do podatkov, ki ste jih vnesli na svojem računalniku. V brskalniku se pred URL naslovom zato prikaže značilni znak s ključavnico.
 • Povezave na druge spletne strani. Naše spletne strani vsebujejo tudi povezave na druge spletne strani, vendar nikoli na nobeno z zakonsko nedovoljeno vsebino. Ravno tako nismo odgovorni za politiko zaščite, piškotkov in vsebine teh povezanih spletnih strani.
 • Sprememba te politike. Našo politiko varovanja vaših osebnih podatkov bomo v bodoče spreminjali glede na možne dopolnitve Zakona o varstvu osebnih podatkov. O tem bomo vse registrirane uporabnike teh spletnih strani tudi obvestili s pomočjo e-pošte.
 

8. KONČNE DOLOČBE

V primeru spora v zvezi z uporabo portala Mojapriložnost.si, ki ga ne bi bilo mogoče rešiti sporazumno, je za sodno reševanje sporov pristojno sodišče v Mariboru.
Izvajalec si pridržuje pravico, da lahko kadar koli spremeni te pogoje uporabe, če meni, da je to potrebno. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo od objave na spletni strani in se uporabljajo za posameznega uporabnika ali naročnika od njegovega sprejema teh novih pogojev. Šteje se, da je uporabnik nove pogoje uporabe sprejel ob prvi uporabi portala Mojapriložnost.si na podlagi spremenjenih pogojev.
 
Če imate kakršnakoli vprašanja glede pogojev poslovanja ali varovanja vaše zasebnosti ali če želite dodatna pojasnila, nam prosimo javite po elektronski pošti info@mojapriloznost.si Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.
 
 
MY CAREER d.o.o.
Ročica 34
2222 Jakobski dol

E-mail: info@mojapriloznost.si

Davčna številka: 52923282
Matična številka: 8608601000
TRR: SI56 0312 1100 0925 581, SKB d.d.
 
Ker spoštujemo zasebnost, je tako za iskanje kadrov kot ustvarjanje profila potrebna prijava.

Prvič pri nas?

Registracija

Ne?

Prijava