O podjetju

MOJA PRILOŽNOST je spletni portal, kjer se lahko osebno predstavite s svojo doseženo izobrazbo, s pridobljenim znanjem ali izkušnjami, katere ste pridobili skozi vaše življenje. Smisel te baze podatkov je, da vsi ljudje med seboj najdemo sodelavca, sanjsko službo ali morebiti celo inštruktorja, zbiratelja ali prijatelja. Ta spletna stran Vam bo nudila orodje, s katerim boste svoje znanje in dosežke delili delodajalcem, kateri iščejo specifičnega sodelavca z določenim (zahtevanim) znanjem in izkušnjami, ali pa morda iščete inštruktorja matematike, slovenščine ali drugih predmetov ali morda iščete vaše sanjsko podjetje, kjer bi z vašimi izkušnjami želeli delati v prihodnosti. Je baza znanja in izkušenj, kjer lahko uporabniki najdete informacije o prostih delovnih mestih, je središče znanja in izkušenj, kjer se lahko samostojno povežete, sodelujete in komunicirate za pridobitev želenega profila posameznika.
 
Ta spletni portal Vam omogoča orodje za izdelavo popolnega profila posameznika. Po vsakem vašem dosežku, semenarju ali nadgradnji vašega znanja ter izkušenj, prejetju strokovnega certifikata, vam omogočamo preprost vnos tega podatka in nato samostojno mreženje in priložnost povezati se z najboljšimi podjetji. S široko paleto promocijskih aktivnostih Vam omogočamo prilagodljivo platformo, ki Vam pomaga najti zaposlitev, priložnostno delo ali Vam daje možnost nuditi storitev obogateno z Vašim znanjem.
 
Portal se je razvil iz projekta z željo izboljšati položaj na trgu dela - olajšati sistem in ga prilagoditi željam in potrebam iskalcem zaposlitve, posameznikom, ki nudijo svoje znanje in delodajalcem, ki iščejo izkušen kader. Ideja po samostojnem mreženju in komunikaciji je temelj spletnega portala. Motivirani smo s ciljem zagotavljanja potreb in želja naših uporabnikov.
 
Gradimo skupino uporabnikov spletnega portala, katere temeljni cilj je, samostojno povezovanje in pridobitev želenega položaja v naši družbi. Če želite biti del te skupine in če želite v življenju napredovati in biti inovativni, začnite uporabljati to spletno aplikacijo in nudite svoje znanje.
 
MOJA PRILOŽNOST d.o.o.
www.mojapriloznost.si
https://www.mojapriloznost.si/splosni-pogoji
 
 
Ker spoštujemo zasebnost, je tako za iskanje kadrov kot ustvarjanje profila potrebna prijava.

Prvič pri nas?

Registracija

Ne?

Prijava