Zakaj je naš zaposlitveni portal zanimivejši in zelo uporabno orodje pri iskanju zaposlitve?

undefined
Izberi drugačno, boljšo pot.
 
Zaposlitveni portali so orodja za povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev. Naš zaposlitveni portal pa vsebuje pomembne prednosti pred ostalimi ponudniki in je zgrajen na novi poslovni ideji, katera je neprimerno boljša in primernejša za delodajalca kot za samega iskalca zaposlitve.1. Priporočamo, da vsak posameznik po svoji končani prvi izobrazbi sestavi svoj profil s svojimi znanji in dosežki.
Ko se prijavite in izpolnite svoj profil na naši spletni strani, ste takoj vidni vsem delodajalcem in iskalcem kadrov. Izpolnjevanje lastnega profila je hitro in preprosto in vam bo vzelo malo časa. Pri izpolnjevanju lastnega profila je priporočljivo, da ga čim bolj popolno izpolnite in ga nato vedno uporabljate za vaše osebno orodje. Sproti vpisujete svoje dosežke, izobraževanja, dodatna šolanja in vse seminarje ter izkušnje katere pridobivate. Orodje vam bo takoj ponudilo takojšen izpis CV-ja (Curriculum Vitae), katerega boste lahko direktno sami poslali podjetju oziroma osebi, katera se zanima za vaša znanja oziroma vaš profil.
 

2. Ponudbe boste dobili kar direktno na vaš osebni profil preko našega orodja. 

Vsak, ki bo vaš profil in znanja našel na tem portalu in ga bo zanimalo sodelovanje, Vam bo kar direktno preko vašega profila osebno poslal povabilo in prošnjo za pogovor. Vi boste lahko seveda to sprejeli in odgovorili ter v istem trenutku ponudil generiran življenjepis. Komunikacija je hitra in obojestranska preko izdelanega svojega profila. Seveda je možno povabilo tudi zavrniti. Cilj vsega je tudi, da zaposleni kadri s svojo ponudbo na tem orodju iščejo boljšo službo ali pozicijo.
 

3. Podjetja in iskalci znanja in izkušenj imate na voljo največjo bazo podatkov.

undefined
Ko boste v vašem podjetju potrebovali nov kader, ga boste lahko popolnoma sami poiskali na našem portalu in to samo s kliki po rubriki za katero znanje potrebujete profil.  Pomembno je, da naš portal ponuja direktno izbiro med kandidatom in iskalcem in ne potrebujete posrednika zaposlitve! Ko boste med ponudbami izbrali odgovarjajoč profil zase ali za vaše podjetje, ga boste lahko samo s enim klikom na tem profilu poslali direktno povabilo kandidatu za pogovor. Torej komunikacija bo potekala direktno brez vseh posrednikov zaposlitev in ostalih kadrovski podjetij.
 

4. Kaj pa če potrebuje inštruktorja kakšnega predmeta ali morda inštruktorja instrumenta? 

Tudi ta kader boste lahko preprosto poiskali na tem orodju – portalu  in ga povabili na osnovi iskanih znanj in veščin na direkten pogovor in sodelovanje z vami. Torej približujemo se preprosti filozofiji, da ko je še tako težko priti do vseh teh informacij in podatkov o osebah ali  ljudeh, kateri imajo določena znanja in veščine pa teh podatkov preprosto ne moremo najti. Ta naš portal Vam bo olajšal delo in vaš dragoceni čas ter Vam vse to ponudil po nekaj preprostih klikih in že boste imeli izluščena znanja in s tem ponudnike na vašem zaslonu.

 
Vse se da najti če potrebuješ, samo omogočiti je potrebno in olajšati iskanje! To vse pa dobite na našem spletnem portalu www.mojapriloznost.si
   
         
 
Ker spoštujemo zasebnost, je tako za iskanje kadrov kot ustvarjanje profila potrebna prijava.

Prvič pri nas?

Registracija

Ne?

Prijava