Kako deluje Moja priložnost?

 
Portal mojapriloznost.si je spletna baza ustvarjanja in iskanja novih priložnosti, ki vam pomaga do večje prepoznavnosti, lažjega sledenja vaših dosežkov, ter platforma, ki omogoča sodelovanje in nadgrajevanje ljudi in pojetij.
 
Skozi naše življenje naberemo mnogo izkušenj in spretnosti, ki romajo v pozabo ali pa se sploh ne zavedamo, da smo jih pridobili. Vsaka izkušnja šteje, saj nas le te izoblikujejo v to, kar smo. Moja priložnost vam omogoča avtomatsko ter interaktivno izgradnjo CV Europass-a, ter pomaga poskrbeti, da nobena od vaših spretnosti ali dosežka ne gre v pozabo.

 

Iskalci priložnosti

Iskalci priložnosti po vpisu izpolnite svoj profil, kar omogoča avtomatsko generirajo Europass-a. Profil lahko prav tako kdarkoli spreminjate in dodajate nove kompetence. Prav tako postanete vidni vsem, ki bi skupaj z Vami želeli ustvariti novo priložnost. Priporočamo Vam, da profil izpolnite kaj se da celovito, da Vas bodo ustvarjalci lažje našli.
Kdar Vas ustvarjalci priložnosti izberejo kot potencialnega kandidata, se Vam pojavi sporočilo, ki ga lahko potrdite ali zavrnete. Če kontakt potrdite, se na spletni strani pojavi možnost komunikacije. 

 

Ustvarjalci priložnosti

Ustvarjalci priložnosti po vpisu izpolnite profil organizacije, ki jo zastopate, s kratko predstavitvijo. Priporočamo Vam, da svoj profil izpolnite kar se da celovito, da lahko začnete z uspešnim iskanjem primernih sodelavcev.
Takoj, ko najdete potencialnega sodelavca, mu lahko pošljete sporočilo za kontakt. V tem delu se lahko potencialni sodelavec odloči, ali želi z Vami vzpostaviti kontakt. Kadar se ta strinja z možnostjo kontakta, se pojavi direktna komunikacija med Vami ter iskano osebo.
   
 
Ker spoštujemo zasebnost, je tako za iskanje kadrov kot ustvarjanje profila potrebna prijava.

Prvič pri nas?

Registracija

Ne?

Prijava